YANGO Kolagen typu II (300 g)
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Czysty kolagen wołowy typu II z krów brazylijskich z wolnego wybiegu.
Składnik aktywny | 1 porcja | zawartość w % |
Hydrolizowany kolagen wołowy typu II | 10 000 mg | |
w tym aminokwasy | ||
L-Glicyna | 1922,80 mg | 19,23% |
Kwas L-Glutaminowy | 1140,80 mg | 11,41% |
L-Prolina | 1058,00 mg | 10,58% |
L-Hydroksyprolina | 1048,80 mg | 10,49% |
L-Arginina | 772,80 mg | 7,73% |
L-Alanina | 745,20 mg | 7,45% |
Kwas L-Asparaginowy | 607,20 mg | 6,07% |
L-Lizyna | 312,80 mg | 3,13% |
L-Seryna | 312,80 mg | 3,13% |
L-Leucyna | 266,80 mg | 2,67% |
L-Walina | 220,80 mg | 2,21% |
L-Fenyloalanina | 193,20 mg | 1,93% |
L-Treonina | 174,80 mg | 1,75% |
L-Izoleucyna | 138,00 mg | 1,38% |
L-Hydroksylizyna | 110,40 mg | 1,10% |
L-Histydyna | 73,60 mg | 0,74% |
L-Metionina | 55,20 mg | 0,55% |
L-Tyrozyna | 46,00 mg | 0,46% |
L-Cysteina | 10,00 mg | 0,10% |
Pozostałe informacje | ||
Masa Netto | 300 g | |
Sugerowana dawka dzienna | 2 płaskie miarki | |
1 opakowanie wystarcza na | 30 dni |
Sposób użycia: Dwie płaskie miarki wymieszaj intensywnie w 250 ml wody.
Składniki:Hydrolizowany kolagen wołowy z krów brazylijskich z wolnego wybiegu (zawiera aminokwasy: L-Glicyna, kwas L-Glutaminowy, L-Prolina, L-Hydroksyprolina, L-Arginina, L-Alanina, Kwas L-Asparaginowy, L-Lizyna, L-Seryna, L-Leucyna, L-Walina, L-Fenyloalanina, L-Treonina, L-Izoleucyna, L-Hydroksylizyna, L-Histydyna, L-Metionina, L-Tyrozyna, L-Cysteina).
Informacja: Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety i zdrowego trybu życia. Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Osoby przyjmujące leki przed użyciem powinny skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. Niewskazane małym dzieciom, kobietom w ciąży oraz karmiącym. Wyprodukowano w Unii Europejskiej. Podmiot odpowiedzialny: YANGO Sp. z o.o. Masa netto: 300 g.
Informacja alergiczna: produkt nie zawiera glutenu, cukru, składników mlecznych, soli spożywczej, kukurydzy, skorupiaków, pszenicy, soi.
Produkowane bez użycia sztucznych substancji konserwujących, zapachowych lub barwiących.
Produkt wolny od metali ciężkich, takich jak arsen, kadm, ołów czy rtęć.
Główny Inspektorat Sanitarny: GIS-ŻP-SD-4230-05929/KC/19