YANGO Nattokinaza NSK-SD (30 kaps.)
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Nattokinaza to enzym, który produkowany jest przez bakterie Bacillus subtilis podczas procesu fermentacji ziaren soi, czyli podczas przygotowywania tradycyjnej japońskiej potrawy „natto”, od której to nattokinaza wzięła nazwę.
SKŁAD:
Substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, nattokinaza NSK-SD® pozyskiwana ze sfermentowanej soi. Skład kapsułki: celuloza roślinna (wegańskie).
Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka): |
|
Nattokinaza NSK-SD® (2000 FU/kaps.) |
100 mg |
SPOSÓB UŻYCIA:
1 kapsułka dziennie
PRZECHOWYWANIE:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci
UWAGI:
nie należy przekraczać zalecanej porcji dziennej.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Suplement diety przeznaczony jest dla osób dorosłych.
Nie powinny go zażywać kobiety w ciąży i karmiące.
Osoby zażywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza.
Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi.
Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję.